vrijdag 5 november 2010

Herfst

Ik wil jullie even mee laten genieten van de prachtige herfstkleuren van het landschap waar we doorheen varen.


Deze foto's zijn gemaakt op de midden Rijn, waar we helemaal door de bergen varen, eigenlijk is het een beetje veraf om op de foto het geheel van de kleuren te zien, maar misschien krijgen jullie toch een indruk.
We waren onderweg naar Bazel (Zwitserland) en het was hier nog 20 graden, je zou bijna je korte broek weer voor de dag halen!

8 opmerkingen:

miranda zei

ziet er prachtig uit zeg1 zie jou helemaal genieten

Loes Oorschot zei

Wat een schitterend uitzicht heb je daar José! De wereld is mooi! Bedankt voor het laten zien van deze prachtige herfsttinten in combinatie met het water.

Groetjes, Loes

Tineke van der Linden zei

Wat is dat genieten zo op het water tussen de bergen door.. Lekker weertje is het daar.
Groetjes, Tineke

*Ellen* zei

prachtig vind ik het nu met al die herfst kleurtjes, en daar in de bergen is het nu helemaal super, veel plezier nog op jullie reis

Marjanne zei

prachtigzeg! wat hebben jullie toch mooi werk! (al zitten er natuurlijk nadelen aan ... )

Unknown zei

Wauw José wat een prachtige plaatjes zeg, zo is het dubbel genieten van de prachtige natuur geweldig deze mooie warme herfst kleuren.

Een goede reis José

Groetjes Suze

Marja Sch zei

Wat een mooie kleuren. Hier zijn gisteren een heleboel mooi gekleurde blaadjes van de bomen af gestormd. Goei vaart hoor. Groetjes Marja

anita01 zei

Hai Jose,

Machtig mooi zeg, wat een film waar jij in zit he...heerlijk om mee te genieten hoor. Vind het toch al z'n zalig vrij beroep, waanzinnig jaloers ben ik op je...echt prachtig Jose.

Warme gr. Anita