maandag 17 januari 2011

Aansluiten in de file

Er is afgelopen week een verschrikkelijk ongeluk gebeurd op de Rijn. Bij de Lorelei is een tanker gekapseisd en het wrak ligt in de vaargeul. Er is geen vaart meer mogelijk momenteel. Twee van de bemanningsleden zijn gered en twee zijn nog steeds vermist.


Lucht foto van de wachtende schepen in Bad Salzig waar de schepen die naar zuiderlijk gelegen plaatsen in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en de Donaulanden moeten, aangemeerd en voor anker liggen.



Wij zelf liggen aan de andere kant van de sperring; wij waren onderweg naar Nederland. We hebben een veilig plaatsje in de haven van Mannheim gezocht en wachten hier af wanneer er weer gevaren kan worden.




10 opmerkingen:

Loes Oorschot zei

Wat een tragedie! Het was hier in het nieuws en ik vroeg me gelijk af hoe het met jullie was.
Fijn dat jullie een veilig plekje hebben!

Groetjes, Loes

Unknown zei

Jeetje, wat erg! Fijn dat het met jullie goed gaat.

Tineke van der Linden zei

Wat vreselijk zeg! Verschrikkelijk voor de nabestaanden.
En nu maar wachten wanneer jullie verder mogen.
Groetjes, Tineke

Marjanne zei

o wat vreselijk, vooral die twee vermisten, ik hoop voor de famiie dat ze gauw teruggevonden worden. en jullie moetn nu dus afwachten, gelukkig hebben julie een veilige plek!

*Ellen* zei

oh jee wat stom las het vanmorgen in de krant en moest gelijk aan jullie denken, hopelijk worden die twee mensen ook vlug gevonden, en kunnen jullie ook snel weer door, sterkte ermee

Dicky zei

Ooooh afschuwelijk zeg, je moet er toch echt niet aan denken. Sterkte met het wachten

Lia zei

Afschuwelijk zo'n ongeluk.
Gelukkig is met jullie alles oké.
Wachten kan soms lang duren, hopenlijk kunnen jullie snel verder en krijgt de familie van de verongelukten snel duidelijkheid.

groetjes Lia

Margreet zei

wat een impact heeft zoiets zeg....ik denk dat jij je tijd wel weet te benutten nu.......
xxx Margreet

jannie zei

wat erg zeg het ongeluk . gelukkig hebben jullie een veilig plaatsje kunnen bemachtigen . en hopen dat je snel mag uit varenwant je zal ook wel handel bij je hebben dat naar nederland moet jannie

anita01 zei

Ha Jose,
Keek mijn ogen uit, daar staan wij land rotten nooit bij stil dat zoiets verschrikkelijks kan gebeuren met z'n groot schip...hoop op een veilige afloop.....

Liggen jullie nog of is de ellende nu opgelost Jose? Heel veel sterkte, dit hakt er toch in he....

Warme groetjes,
Anita.