donderdag 3 september 2015

Het is weer tijd om te liften

De vakantie periode bij het Liftchallenge blog is weer voorbij.  Voor Liftchallenge 90  is de opdracht een kaart te maken met stempeltechniek en een afwijkende vorm, geen vierkant of rechthoek. Ik had al vrij snel een idee maar in de uitvoering gaat de meeste tijd zitten. Ik heb als basiskaart voor de hexagon gekozen, die ik met de Silhouette uitgesneden heb.
 
 
Als eerste heb ik de HoneyBee stempel van Art Journey met Versafine Onyx Black gestempeld, daarna nog een keer op een post-it briefje en dan de bij uitgeknipt en op de orginele bij van de kaart gelegd. Dan met DDBD chicken wire stencil en heat embossing de honingraad gemaakt. Met verschillende kleuren distress inkt: Antique Linen, Scattered Straw en Vintage Photo gesponsd.
Spettertjes zijn van het stempelvel van de beurs. De bij heb ik ingekleurd met Mustard Seed distress marker en de vleugels met glitterpoeder.
De tekst is geprint.
 
 
De te liften kaart van Latisha Yoast

7 opmerkingen:

Janette van Otterlo zei

Wat een superleuke kaart
Grtz Janette

Marjan zei

Vind hem schitterend, goed doordacht en heel mooi uitgewerkt! Prachtige lift! Dank je wel voor het meedoen met onze Liftchallenge!

Cornelie zei

Super mooi José!! Dank je wel!

Lisbeth zei

hoi
mooi en tof kaartje
Leuk dat je mee doet bij kaartjes-inspiratie-challenge
grtjs Lisbeth

Angelique zei

Hele mooie,originele kaart, de vorm en stempel passen zo goed bij elkaar. Je 3D-kaart en babykaart zijn ook weer heel mooi geworden.
groetjes Angelique

anita01 zei

Eindelijk even thuis en op jou blog Jose, heb weer zo van je leuks en moois genoten...ook deze is schitterend hoor.

Warme groetjes,
Liefs Aniet xxx

Marja Sch zei

Heel mooi gedaan José en in het echt nog mooier. Groetjes Marja