vrijdag 30 augustus 2013

Sterk spul hè!

Op de valreep nog even mijn kaart voor Liftchallenge 48 plaatsen. We zijn weer in Duitsland (goed internetbereik) dus ik kan m'n e-mail weer lezen en een rondje bloggen.
 
 
Het blauwe cardstock is van CoreColor en DP is een paperpad van Maja Design: Life by the Sea. Het blokje begint al aardig uitgedund te raken, maar ik maak zo vaak maritieme kaarten en dit papier is zo leuk. Het was zoals gewoonlijk weer een hele leuke kaart om te liften, deze keer van Jeanny.

 
En om in de maritieme sfeer te blijven heb ik er een zakje Fisherman's Friend ingedaan. Het label bovenaan heb ik uitgestanst met een stans van QuicKutz, de teksten zijn geprint. Van wit cardstock heb ik een band gemaakt, die je om de kaart kunt schuiven, waar ik aan de onderkant een rand geponst heb met de Fiskars randpons en aan de bovenkant een lint heb geplakt met een stuurrad charm met in het midden een Rhinestone.

 
De onderkant van de linkse
 flap het ik dichtgeplakt zodat de labelkaart er niet onder uit kan zakken.
 
Ik wil haar ook mee laten doen bij Simon Wednesday Challenge Blog- Anything Goes
 

9 opmerkingen:

Marja Sch zei

Wat ziet dat er ontzettend leuk uit. Echt leuk om weg tegeven. Gr Marja

Marjan zei

Blij dat je nog tijd had om mee te doen, want hoe gaaf is dit weer! Je maritieme thema en dan de combi met het zakje Fishermans is een goede! Ook ik had de onderkant dichtgeplakt ;) en leuk zijn de details van stuurrad charm en schuifrand. Fijn dat je weer meedoet met de Liftchallenge en goede reis!

anja curvers zei

Schitterend en wat leuk met die fisherman's friends gaaf bedacht. Ik had hem ook dichtgeplakt aan de onderkant.

Nadine zei

Wat een gave uitwerking en zo leuk dat maritieme papier, heb het destijds ook gekocht. En de inhoud is helemaal goed gekozen, top! Leuk dat je weer meedoet met de liftchallenge!

Cornelie zei

Wat een mooie uitwerking! Helemaal in stijl! Het zakje Fisherman's Friends past er zo mooi bij. Tof! Dank je wel maar weer!

Dicky zei

Wow zeg José, wat een superleuk idee!!

Unknown zei

Echt super leuk zeg, en leuke knipoog naar de Fisherman's reclame

Groetjes karin xx

Tineke zei

Wat ontzettend mooi gemaakt José, een juweeltje!
Sterk spul hé die......LOL

Liefs Tineke

Margreet zei

Wat een gaaf idee José. Sorry als ik niet zo veel langskom, maar wij genieten momenteel van onze vakantie in Californie!
Xxx Margreet