donderdag 12 mei 2011

3 J's Veel SUCCES vanavond!!

We zijn gisteren morgen Düsseldorf gepasseerd waar vanavond de 3 J's, Nederland in de voorronde van het Eurovisie Songfestival vertegenwoordigen. Natuurlijk gaan wij ook kijken.


 Het Rivercruise schip waar ze op logeren ligt aan de kade voor de oude stad afgemeerd maar toen wij om 08.00 uur langs kwamen, was iedereen nog in diepe rust denk ik, want er zat niemand op het bovendek in het zonnetje te ontbijten.


Grote ballonnen geven aan waar het schip met de 3 J's zich bevind.
Wij wensen ze in ieder geval veel succes!

3 opmerkingen:

Margreet zei

Ook al is je berichtje door het Blogger gedoe inmiddels achterhaald, vind ik het wel gave foto's José....leuk om 'ter plekke' te zijn geweest....helaas heeft het niet mogen baten.....heel fijn weekend gewenst!
xxx Margreet

Dicky zei

hoi Jose, ik weet wel welk merk de stempel is, maar het zal je niet veel helpen. Hij is van Sirius Hobby, maar die hebben 'em niet meer. Ik heb weken gegoogled zonder resultaat, maar uiteindelijk heb ik 'em via Marktplaats gevonden door een oproepje te plaatsen

Loes Oorschot zei

Wat leuk om er zo dichtbij te zijn geweest! Prachtige foto's!
Bedankt voor je lieve reactie op mijn rozen! Ze zijn best moeilijk te maken als je het nog nooit gedaan hebt. Maar tijdens de workshop helpt Janny je heel goed op weg. En daarna is het, denk ik/hoop ik, een kwestie van vaak doen...

Groetjes, Loes