woensdag 24 februari 2010

Kerstkaarten voor de maand februari

Ook deze maand heb ik weer twee kerstkaarten gemaakt. Ik heb een paar oude SOL's van de Crazy Meiden van stal gehaald en met ander papier en andere stempels, heb je weer hele nieuwe kaarten.

Het is een soort pocket card geworden. Het cardstock is Vienna Lake van Core Color en DP van Little Yellow Bicycle. De ster heb ik uitgesneden met de Cricut, de tekststempel is van Mariëtte Verhees en heb ik met embossing poeder bewerkt.


Het schattige kerstengeltje is van Magnolia en met Derwent potloden ingekleurd. Het label aan de bovenkant is gemaakt met een QuicKutz die en met de printer van tekst voorzien.


De randen zijn geinkt met Distress Ink: Weathered Wood

Op de vleugels en sterren heb ik glitterpoeder gestrooid.
Voor deze kaart heb ik hetzelfde papier gebruikt maar een ander stempel. Het is van Stampavie: Bear and Robin. Ik heb alleen een lintje gebruikt, zodat het een eenvoudige kaart is geworden
7 opmerkingen:

Marja Sch zei

Ze zijn heel mooi geworden. Wat een leuke modelletjes. Groetjes Marja

*Ellen* zei

whow dat zijn twee hele gave kaartjes prachtig hoor

debby4000 zei

Gorgeous cards, adorable images.
luv
Debby

Marjanne zei

José ze zijn helemaal fantastisch!!

Margreet zei

wat een geweldige kaartjes José........het zijn nog steeds prachtige modelletjes........niets mis mee om die te hergebruiken!
groetjes, Margreet

Sylvia zei

hiiiiiiii Jose,

oooooo wat een mooie kerstkaartjes heb je gemaakt zeg. Heerlijk kleurtje ijssig blauw. Beauty's van kaartjes!!!!

Liefs
Syl

Loes Oorschot zei

Wat een schitterende kaarten José! Prachtig van kleur en de bovenste is ook heel apart van model! Erg mooi om de tekst te embossen.
Bedankt vooor je compliment op de carry all box! Het antwoord op je vraag over deze Sizzizmal staat op mijn eigen blog. Dan kunnen mijn volgers en bezoekers het ook lezen...

Groetjes, Loes