maandag 16 januari 2012

Winters kaartje

Wat is het lastig om in Blogland reacties achter te laten bij blogs die ik volg. Alleen bij blogs die een popup reactie scherm hebben, kun je een berichtje achterlaten. Ik heb bij Blogger gemeld dat het niet lukt, maar daar zwijgt men in alle talen, zag veel reacties van mensen die hetzelfde meemaken, maar het duurt nog steeds voort, al vanaf mijn laatst geplaatste bericht op 10 januari


Deze kaart heb ik gemaakt met de sketch van de Crazy Meiden. Het cardstock is van Bazzill en DP is een paperpad van Bo Bunny, ik dacht dat het stempeltje van High Hopes was, maar kan het niet meer vinden ( maak altijd meerdere afdrukken tegelijk, dan hoef ik niet zo vaak te stempelen ;0) ) en is ingekleurd met Derwent potloden. De sneeuwvlokken zijn van MFT Die-Namics. De Rhinestone van Blokker en het bruine lint is uit eigen voorraad. De sneeuwberg in ingevuld met Aleene's Glitter Snow en de sneeuwdruppels met Liquid Appliqué.

8 opmerkingen:

sjanie zei

Mooi kaartje José.

Groetjes,
Sjanie

Unknown zei

Dit is een hele leuke winter kaart José, leuk mannetje zo met zijn ski's, bedankt voor het meedoen aan onze challenge bij SCCB.

Lieve groetjes Suze

Karin zei

Wat een super mooi kaartje Jose!

Groetjes karin xx

debby4000 zei

Oh this is so cute.
luv
Debby

Tineke zei

Ja het is ontzettend irritant José ik heb bij mijn eigen blog nu ook een pop-up ingesteld maar heb bij andere blogs geen problemen om een reactie achter te laten!

Groetjes Tineke

Tineke van der Linden zei

Ja het is vreselijk lastig met reacties achterlaten. Ik heb zelf een pop-up scherm ingesteld. Met IE lukt het niet om reacties bij een ingesloten bericht achter te laten maar met Google Chrome lukt het wel. Hoop dat het snel opgelost is.
Prachtig winterkaartje!
Groetjes Tineke

Riet zei

Wat is dit een prachtige kaart Jose.

Liefs Riet.

Monie zei

Wat een leuk winters kaartje heb je gemaakt José. Ja het is weer moeilijk om te reageren maar ik heb nu ook google chroom geinstalleerd en tot nu toe gaat het goed.Groetjes van Monie