vrijdag 24 februari 2017

We gaan weer liften

Door mijn drukke werkzaamheden van de laatste tijd lukte het me maar niet om kaarten te maken. Ik heb er wel een paar dagen over gedaan maar uiteindelijk is het er toch van gekomen en is het deze kaart geworden. Ze is gelift voor Liftchallenge 114
 
 
De stempels zijn van een stempelvel van Pipoos wat al jaren in de stempels doos ligt en nog nooit gebruikt is, het kwam nu mooi van pas vanwege de mooie verschillende kleine stempeltjes. Ik heb zwarte inkt van Versafine en Magic Pink van Different Colors gebruikt. De tekst mal is van Marianne Design en heb ik in zwart en wit uitgesneden, de witte heb ik met Distress Inkt-Spun Sugar en Worn Lipstick het two tone effect gegeven, de zwarte om een schaduw effect te geven. Verder wat Strass-steentjes, pareltjes, sequin en sprinkles toegevoegd om het af te maken.
 
 
 

10 opmerkingen:

Margreet zei

Prachtige kaart José...leuk om met 2 kleuren de tekst te kleuren en dan ook nog eens dubbel op te plakken...mooie bloemen ook.
Fijn weekend!
xxx Margreet

Dora zei

Super leuke lift!

!neke zei

Mooie lift José!!!!!!

Deb zei

So beautiful, I love how you added the die cut!
Many thanks for joining us at Cute Card Thursday this week!

Debxx

Diny zei

Wat een schitterend liftkaartje Jose....heel erg leuk gedaan!
Groetjes Diny

Angelique zei

Hele mooie liftkaart, mooie stempeltjes en mooi gedaan de tekst. Wat een leuke kaart met de olifant, lekker vrolijk en wat heb je m mooi ingekleurd,.
lieve groetjes Angelique

Marjan zei

Een heel mooie liftkaart heb je ervan gemaakt, lieve kleurtjes en zulke leuke stempeltjes! Dank je wel voor het meedoen, José!

Cornelie zei

Lekker om dit dan zo tussen de bedrijven door te maken. Mooi gedaan! Hopelijk krijg je binnenkort meer tijd voor je hobby!
Dank je wel voor het meedoen!

Cara zei

Love this delicate card. Sorry, I'm late visiting. Thanks for joining us at Sweet Stampin'. Cara DT x

Jo Nevill zei

Very pretty
Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge this week.

Jo x