donderdag 25 juni 2015

Sea you!

Vandaag een hele middag uitgetrokken om deze kaart te maken, het onderwerp; een mixed media kaart, ligt ver buiten mijn comfortzone en was dus een echte uitdaging! Gelukkig waren we gisteren in Rotterdam en kon ik naar Doeading. Eindelijk heb ik mijn Silhouette Cameo op kunnen halen en meteen de nodige spulletjes gekocht om de kaart te maken.
 
 
Ik heb een vierkant uitgesneden,met Gesso ingesmeerd en een nachtje laten drogen. Daarna met Distress Inkt; Tumbled Glass, Boken China en Peacock feathers gesponsd. In een ver veleden heb ik Impressabilities: SeaScape van Spellbinders gekocht, die heb ik met een kwast en Distress inkt; Walnut Stain op de randen aangebracht. Voor de luchtbelletjes heb ik een Dutch Doobadoo stencil en modelleerpasta van Creall gebruikt, later heb ik er hier en daar een druppel Glossy Accents op gezet. Het visnet is een mal van MFT, het label lag los in de kast en heeft vast ergens bij gezeten, ik heb er een touwtje doorgedaan. De stukken koraal en het zeepaardje heb ik met de Cricut uitgesneden Het zeepaardje heb ik door de Swiss Dots embossing folder gedraaid, daarna met disress inkt gesponsd en toen van een laagje Crackle Accents voorzien, (helaas is het op de foto niet zo goed te zien) als laatste heb ik er een wiebeloogje opgeplakt. De tekst is geprint en uitgesneden met MFT Fishtail, hier en daar heb ik nog wat dewdrups opgeplakt.
 

12 opmerkingen:

Furrbster zei

This is brilliant - love all the different textures!
Hugz Tinz

Diny zei

Wat een schitterend kaartje....en wat heb je het mooi bewerkt Jose!
Super gedaan....je hebt echt eer van je werk!
Groetjes Diny

Rosina zei

Wat een geweldig mooi kaartje José...prachtig al die leuke details...KNAP gedaan!!

groetjes Rosina

Nancy Soetaert zei

WAW! in het Engels zouden ze dit Amazing noemen denk ik! Ik vind het fantastisch mooi gemaakt! Verschillende mallen, texturen, materialen, zo heel mooi gecombineerd en prachtig van kleuren!
lieve groetjes, nancy

jenn shurkus zei

this is so fun :) i love the nautical theme and all the textures/layers!! thank you for playing a long with us at simon says stamp wednesday challenge!

Scraptastische hobby zei

Wat een geweldige kaart José!!! Prachtig is je materialen mix en kleurgebruik! Je hebt zoveel mooie elementen op je kaart zitten...een echte wouw kaart, heel gaaf!
Dankjewel voor het mee doen met de Scr@p-Cards Challenge!
Groetjes DT Gerie

Anoniem zei

Wauw Jose! Niet te zien dat mixed media buiten jouw comfortzone ligt hij is waanzinnig mooi! Wat een prachtig kleuren gebruik, super leuke belletjes die bestaan uit schelpjes, prachtig zeepaardje .... nou ik kan door blijven gaan hihi! Prachtig!
Gezellig dat je mee doet bij Scr@p-Cards! Dank je wel voor jouw deelname en succes :)
Groetjes Chantal
DT-lid Scr@p-Cards Challenge Blog

Marjan zei

Nou.... complimenten hoor!Geweldige kaart en wat een leuk thema met de zee! Zoveel op te zien en alles zo gaaf bij elkaar passend! Dank je wel dat je de uitdaging aanging en met onze Liftchallenge meedoet!

Leuk joh, dat je de Silhouette nu hebt, veel plezier ermee!

Angelique zei

Wauw, supergave kaart heb je gemaakt. Zo mooi gedaan, je zou niet zeggen dat je dit niet gewend bent.
groetjes Angelique

Cornelie zei

Erg mooi! Heerlijk het zee thema, prachtige kleurtjes!! Erg mooi voor iemand die dit eigenlijk nooit doet, ik zie een verborgen talent! Veel plezier met je Silhouette! En bedankt voor je deelname!

martine zei

Wauw José,
ik vind het een geweldige mooie kaart en die mooie kleurtjes.......prachtig !!!
ook van je vorige kaartjes heb ik genoten super mooi gemaakt allemaal fijne zondag liefs van martine

Marja Sch zei

Echt super leuk geworden Jose. Groetjes Marja