Yvonne heeft een herstart gemaakt met een team achter zich zodat ze het wat rustiger aan kan doen en het challenge blog toch kan blijven bestaan. Voor week 21 heb ik deze kaart gemaakt. Ik heb de schets van de Kerstkaarten club gebruikt en het thema bij de Magnolia club: Maak een kaart met een recept.
Witte basiskaart, cardstock van Bazzill, DP uit Paperpad: Reflections Christmas-Echo Parc. Stempel is een Magnolia en heb ik ingekleurd met Derwent potloden. Ze is uitgesneden met Nestabilities stansen. Kerstbloem is van Prima Fowers, het hart is een spacer met brad, kleine bloemen zijn geponst (Retro pons) en hebben een hart gemaakt met de perlenpen en verder een lintje om het af te maken.
Hoi José,
BeantwoordenVerwijderenwat heb je een prachtige kerstkaart gemaakt, fijn dat je weer meedoet aan 52 Weeks of.. groetjes Ans
Wat een gave kaart José....leuk met dat recept er achter!
BeantwoordenVerwijderenxxx Margreet
Prachtige kerstkaart heb je gemaakt José - supermooi gedaan.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes,
Misseke
Wat een mooie kerstkaart is dit, en wat leuk een receptje erbij. Geweldig leuk! Fijn dat je weer mee doet met de 52 weeks off......groetjes, Ingrid.
BeantwoordenVerwijderenSuper cute! That image is perfectly accented by the food image. Love the papers you used, too. Thanks for playing with CSAYL.
BeantwoordenVerwijderenWat een lieve kok!Schattige kaartje, José! Leuk dat jij ook regelmatig kerstkaartjes maakt, ik sta nu even stil.
BeantwoordenVerwijderenSuperleuk is je kaart! Leuk gedaan met het recept.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes Tineke
Fantastic card! Love the papers! Thanks for joining us at CSAYL.
BeantwoordenVerwijderenTracey, DT