woensdag 13 november 2013

Winterpret

Ik heb gisterenavond mee gedaan aan de Scrap on Line bij de Scrap & Stempel club, die door Dicky gehost werd. Het is zo spannend om te zien wat er uiteindelijk als resultaat uitkomt, dit heb ik ervan gemaakt.
 
 
Je krijgt van te voren de maten op van cardstock en scrap papier en het afdrukje, zodat je dat klaar kunt leggen en inkleuren. Als het om half acht begint, wordt stap voor stap neergezet hoe en welk papier je moet gebruiken. Omdat je allemaal on line bent, kun je altijd vragen stellen als je denkt dat het niet goed gaat en bij sommige stappen staat een foto afgebeeld zodat je kunt zien wat er bedoeld wordt.
 
 
Het witte cardstock is van Bazzill en het blauwe van CoreColor. DP is van Bo Bunny. Randstans met sterren is van Joy, de rechtse ster vond ik in een mapje van de clubdag, ik weet niet van wie die is.
 
 
In het linkse deel moest een gat geponst worden en daarna dicht geplakt zodat het een pocket werd. Van het witte cardstock een label gesneden en daar een ronde tekst stempel, deze is van Different Colors, op geplakt die precies in het gat past en afgemaakt met een winters lintje. Het middelste deel kun je gebruiken om tekst op te schrijven, maar ik laat het even open, zit eraan te denken een envelopje te maken om een cadeaubon in te schuiven van de wintersportwinkel, dan heb ik meteen een mooie cadeaukaart.
 
 
Stempel is een "ouwetje" van Magnolia en heb ik ingekleurd met m'n nieuwe Distress Markers die ik op de KreaDoe gekocht heb, dat is nog wel even wennen, Edwin heeft wel erg rode wangen van de kou! Om de afbeelding heb ik wat Shabby blue embossing enamel van Stamendous gebruikt en 2 sneeuwster brads
 
Ze doet mee aan de volgende challenges:

11 opmerkingen:

Margreet zei

prachtig kaartje geworden José...en je 1e poging met de markers is toch al goed gelukt!

Tineke van der Linden zei

Het is een prachtige winterkaart met Edwin. Ook een leuk modelletje.
Groetjes Tineke

jolanda zei

prachtige kaart, leuk model

Leni zei

Erg mooi kaart en vjnd het model ook erg leuk
Groetjes Leni

debby4000 zei

What a gorgeous card, adorable sweet Edwin too.
luv
Debby

Hazel zei

Your card is gorgeous - thanks for sharing for both CHNC challenges, CCAYR'winter wonderland' and the Glory of Christmas 20 - hope to see you again soon. x

Dicky zei

Jemmig José, wat is 'ie leuk geworden!! Ik heb ook nog een paar seconden getwijfeld over de markers, ik zag zo'n mooie aanbieding bij laatst op een beurs bij Unique ... toch maar niet gedaan

Deanne Saunders zei

So cute!!! Thanks so much for participating in our CHRISTMAS CARDS ALL YEAR 'ROUND challenge!! Hope to see you again for our next challenge!!
~DEANNE~
A Little Bit O' Paper

patty zei

wonderful creation, thanks for joining us at http://thegloryofchristmaschallenge.blogspot.de/
hugs, patty

Mrs A. zei

This is a super joy fold card which is one of my favourite shapes to make. Thank you for joining in at Crafty Hazelnuts Extra this month. Hugs Mrs A. (GDT).

شركة لمسات الابداع zei

شركات تسليك مجاري
شركات تسليك مجاري
شركات تسليك مجاري