maandag 22 april 2013

Kerst in april 3

Kerstkaart nummer 3 van deze maand heb ik gemaakt met de sketch van de Scrap en Stempelclub en is geheel met wit papier gemaakt omdat dat de kleur is van de wedstrijd bij de Magnoliaclub.
 
 
Ook deze kaart is gemaakt zonder Designer Papier,bij alle papiertjes heb ik embossingsfolders gebruikt. De ovaal is een Nestabilitie en de sneeuwsterren zijn mft stansen. De ijspegelrand is gemaakt met een Martha Stewart pons. De stempel is een Magnolia en minimaal ingekleurd met Derwent potloden. Voor de ijspegelrand, de ster en de sneeuwsterren heb ik glitterpapier gebruikt en de rand van de muts en de ponpon is ingevuld met glitterpoeder, de sneeuwrand is gemaakt met Alleene's glitter snow.
 

9 opmerkingen:

debby4000 zei

Oh what a wonderful sweet card.
luv
Debby

Marja Sch zei

Wat ontzettend leuk zo'n witte kaart. Gr Marja

jolanda zei

prachtig kaartje, misschien ook leuk om mee te laten doen bij cards en scraps omdat je hier geen designpapier mag gebruiken

Riet zei

Wat een geweldige kaart Jose.

Liefs Riet.

Heather zei

What a cute little snowman! And I love all your glittery snowflakes and icicles. Thanks for playing with CSAYL.

Pysselbus zei

Sooo adorable!! Love the choice of colors and the pretty snowman!! Thank you for joining us at CSAYL this week, hope to see you soon again!

Hugs
Linda

Jenny zei

Mir gefällt deine Karte sehr. Ich mag die monochrome Art.
Danke für deine Teilnahme bei CSAYL. Liebe Grüße Jenny

leonenkarin.blogspot.com zei

Wat is ie toch leuk he! En wat komt ie goed uit als alles in het wit is! Leuk dat je meedoet met de MCC en ik hoop dat je ook mee gaat doen met de IAMC ;p
Groetjes, Karin

Dina zei

een siper mooie kaart bedankt voor je deelname bij mcc