zondag 10 februari 2013

Secret Valentine

Ik heb meegedaan aan de Valentijn ketting bij de Crazy Meiden en heb voor degene die ik een kaart moest sturen onderstaande kaart gemaakt. Ze heeft 'm al wel ontvangen maar wist, ondanks de vele hints die ik erop geschreven had, nog niet van wie hij afkomstig was. Ze was er wel heel erg blij mee.


Het cardstock is van Bazzill en DP van WeR Memory Keepers: Heart Attack, het is al een wat oudere lijn en ik had net genoeg papier om deze kaart, waar toch wel een hoop papier in gaat zitten, mee te maken.


Ik heb gekozen voor een easelkaart met een twist, omdat ik er graag een doosje chocolade in wilde doen. We hebben het model enige maanden geleden gebruikt om een post-it doosje mee te maken, ik heb het een beetje aangepast om het doosje erin te kunnen schuiven.


De stempel is een Magnolia die ik van mijn knutselmaatje Marja heb gekregen, ze is ingekleurd met Derwent potloden en op haar vleugels, sokjes en de uiteinde van de pijlen heb ik glitterpoeder gebruikt. De witte cirkel is gemaakt met een Nestabilitie, net als het tekstlabel, waar de tekst van geprint is en sommige bloemen, de rode en met hartjes is van Nellie Snellen, net als de bloemblaadjes (pons van NS). De harten heb ik met de Cricut gesneden, lint komt uit de voorraaddoos en de strik is met de Bowdabra gemaakt.De rand van het doosje is gemaakt met een stans van Dielicious, linkse takje is een stans van Marianne Design en rechts is een Doohickey van Magnolia, De overige bloemen zijn gemaakt met de EK retro ponsen.


In Ludwigshafen had ik dit toepasselijke doosje chocolaadjes gekocht, wat precies voor dit doel geschikt was.

Ze doet mee aan de volgende Challenges:
  

8 opmerkingen:

Margreet zei

Prachtige creatie, José...bijna zonde om die mooie verpakking van de chocolade te verstoppen...
xxx Margreet

Deb zei

fabulous such a clever design!
Many thanks for joining in the Cute Card Thursday Challenge this week!
Debxx

Lisa Carroll zei

This is amazing! So many lovely details in your gift presentation.. love the bow! :) Thanks for joining us in the "Have a Heart" challenge over at the Simon Says Stamp challenge blog this week! xox

Marjanne zei

super schattig zeg!! je zal maar zoiets moois krijgen!!

Christa zei

Hoi Jose , wat een super mooie Valentijnskaart is dit !! Erg leuk model zo met dat doosje chocolade. Bedankt voor het meedoen bij DML. Christa.

Tineke van der Linden zei

Wauw, wat een schitterende valentijnscreatie José!!!
Leuk met het doosje chocola.
Groetjes Tineke

Teresa zei

Wow cute and clever, love it, thanks for sharing with us at Midweek Magnolias.
Teresa xx

Monie zei

Wat een leuk idee om zo een klein kadootje te versturen José! mooi kaartje . Groetjes van Monie