donderdag 23 juni 2011

Verjaardags rozen


Voor de verjaardag van blogmaatje Marjanne heb ik me eens op een heel andere techniek gericht: a la Tim Holtz. Ik heb als voorbeeld een kaart uit 'n Cards Only van vorig jaar gebruikt. Op de basiskaart van Bazzill cardstock heb ik een stuk muziekpapier geplakt wat ik gedeeltelijk met distress inkt: Antique Linen en Peeled Paint bewerkt heb, net als de rest van de kaart. De achtergrond heb ik gestempeld met de stempels: Fancy Flourish van Daisy Bucket in de kleur Walnut Stain en Letters en Embellishments van My Paper World en hiervoor heb ik Vintage Photo gebruikt. De swirl is ook met Vintage Photo bewerkt.
De rozen heb ik uitgestans met een stans van Spellbinders: Rose Creations van restjes cardstock, waarbij ik de cremekleurige roos eerst voorzien heb van een tekst met Vintage Photo, de rode roos is bewerkt met Fired Brick en de bovenste roos met Peeled Paint, Broken China en Vintage Photo. Ze zijn vastgezet met een brad. Op de rozen heb ik wat glitterpoeder gestrooid. Onder de linkse roos ligt een stukje kant en wat uitgeplozen raffia. Tekststempel is van Family stempels. De randen heb ik met de paper distresser van Tim Holtz wat ruwer gemaakt om de kaart een ouder aanzien te geven. Dit was weer eens wat anders om te doen en heel leuk, ik kan de kaart nu plaatsen, want Marjanne heeft laten weten dat ze haar ontvangen heeft.

Ze doet mee aan challenge:

7 opmerkingen:

Lia zei

Het is een hele mooie kaart geworden José!!!!

groetjes Lia

*Ellen* zei

wat een origineel kaartje, prachtig met die romantische bloemen

Margreet zei

mooie kaart, José.....toch wel leuk hè om eens met andere technieken te experimenteren!
xxx Margreet

Tineke van der Linden zei

Heel wat anders...maar echt schitterend José!!! Wat zijn de rozen mooiii...;)
Groetjes Tineke

Tineke zei

Mooie kaart weer José en idd weer eens iets heel anders maar wel gave rozen!

Groetjes Tineke

Marjanne zei

het is een prachtige kaart!! hij heeft een ere plaatsje. En jullie ook gefeliciteerd met jullie trouwdag (over een half uurtje ben ik jarig en hebben jullie ook feest!)

Marja Sch zei

Wow helemaal gaaf die bloemen weereens helemaal iets anders. Zo mooi gedaan. Gr Marja