maandag 17 augustus 2009

Vintage

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de orginele uitnodiging, waar deze foto opstond. Ik heb de foto gekopiëerd en daarna met de Cricut uitgesneden; in hartvorm en shadow van zwart cardstock. Ik heb hiervoor de George and Basicshapes cartridge gebruikt. Het bewerkte scrappapier is van 7 Gypsies en het effen van Basic Grey: Pheobe. De brief is gestempeld met een Magnolia stempel uit de Valentijnserie, op iets lichter cardstock dan de ondergrond en gescheurd. Alle randen zijn beinkt met Distress Ink: walnut stain. Het labeltje is een stans van Cuttlebug en de tekst is er met de computer op geprint. Als afwerking een dun lintje, wat gaaslint en roosjes. Aan de roosjes hangt nog een hartjeshanger.Deze vintage kaart heb ik gemaakt voor de juli/augustus wedstrijd van de Vintage en Scrapclub.
Het plaatje is verplicht en wordt via de club verstrekt, de rest is vrije keus. Ik heb deze keer alleen met cardstock en ponsen gewerkt. Met de mini-afstand-ponsen; druppel en uitroepteken, heb ik de rand in het zalmkleurige cardstock gemaakt, het lijkt nu net kant. In ieder hart van 'n bloem heb ik een pareltje geplakt. Uit de bruine rand om de foto heb ik met een randpons kleine blokjes geponst en daar een ecru lintje doorgeregen.
De blaadjes en takjes zijn met de McGill pons gemaakt. Het lintje komt door het hart van de oud-rose bloem naar boven en daar heb ik een klein strikje in gemaakt. Aan de pin die ik er door heb gestoken hangt een hartjeshanger.
3 opmerkingen:

Riet zei

Ohhh wowww Jose,wat een schitterende kaarten Jose,prachtige plaatjes,heel mooie kleuren.

Liefs Riet.

Marley zei

Hele mooie vintage kaartjes! Super details..
xxx Marley

Peter's Planner blog zei

Mooi gemaakt Jose deze kaart. Super Vintage.
Ben gelijk volger bij je geworden en op mijn blog is nu een i-topbradmaker te winnen kom maar eens kijken scrapfanaat.blogspot.com

Groetjes Scrapfanaat Peter