dinsdag 9 april 2013

Black and White

Het wil niet zo vlotten met het kaarten maken de laatste tijd, maar ik heb voor een speciale verjaardag deze foto scrapkaart gemaakt.
 
 
Ik heb haar gemaakt met de sketch van de weekend SOL bij de Crazy Meiden club. Het cardstock is van Bazzill en DP is van Doodlebug. De randen zijn gemaakt met een MFT stans, de takjes met Crealies stans, het label is een Cuttlebug stans waar ik de tekst op geprint heb. Cijfers 60 en zwarte cirkel heb ik met de Cricut uitgesneden. Bloemen zijn van Primaflowers en heb ik vastgezet met brads, label zit vast met een strikje. De doily is een taartrandje.
 
 

11 opmerkingen:

Marja Sch zei

Echt heel leuk hoor zo met dat fotootje. Eeen geweldige kaart. Die vindt ze vast heel leuk. Gr Marja

Marjanne zei

super leuk kaartje, ja soms gaat het wat minder met de inspiratie.... maar ik vind dit kaartje super

Marjan Küppers zei

Het is een mooie kaart! Leuk met die foto, maakt het heel persoonlijk. Dank je wel voor net meedoen met de Liftchallenge.

Riet zei

Wat een schitterende kaart Jose.

Liefs Riet.

Margreet zei

Nou José, dit kaartje is toch mooi gelukt...zal de ontvanger heel blij mee zijn!

Monie zei

Jammer dat het niet wil vlotten met de inspiratie José. Ik vind deze kaart erg mooi en ook leuk om te zien dat je de Cricut gebruikt heb!Groetjes van Monie

Monie zei

Jammer dat het niet wil vlotten met de inspiratie José. Ik vind deze kaart erg mooi en ook leuk om te zien dat je de Cricut gebruikt heb!Groetjes van Monie

debby4000 zei

Adorable, sweet card and gorgeous too.
luv
Debby

Nadine zei

Vervelend als het allemaal even niet zo wil lukken, maar dat is hier niet te zien Jose. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt en zo persoonlijk: LEUK! Bedankt dat je meedoet met onze zwart wit challenge!

Loes Oorschot zei

Wat een prachtige kaart José! Heel mooi van indeling en erg leuk versierd. Fotokaarten zijn echt supergaaf en heel persoonlijk, de ontvanger zal hier heel blij mee zijn!

Groetjes, Loes

Cornelie zei

Komt wel weer....
deze kaart is leuk, wat een toffe foto zeg! leuk dat je weer meedoet, dank je wel!