woensdag 26 augustus 2009

2 kaarten

We zijn zaterdag in de voormiddag aangekomen in Huningue, en hebben een tripje gemaakt naar de Isteiner Schwellen in de Rijn. Vroeger was dit de vaarweg voor de schepen, maar in 1932 werd de sluis in Kembs in gebruik genomen omdat de waterstand hier in de Rijn niet genoeg meer was om de schepen te laten passeren. Nu vind hier veel recreatie plaats, er zijn fiets en wandelroutes uitgezet, en met dit mooie weer vinden er veel mensen verkoeling in het water.


Opmaak verwijderen uit selectieZondag zijn we naar het mooie Colmar in de Elzas geweest. We hebben bij het VVV een wandelroute gehaald en hebben genoten van de prachtige vakwerkhuizen en klein Venetië.


Natuurlijk heb ik ook nog kaarten gemaakt van de week! Deze eenvoudige kaart was een uitdaging waarbij men kant en knoopjes moest gebruiken. Ik heb groen cardstock van Bazzill gebruikt en scrappapier van Making Memories: Greenhouse paperie serie. De zijkanten heb ik gescheurd en de bloemen zijn van Making Memories en Prima Flowers. De bloemenharten zijn de knoopjes en onderaan is het kant geplakt.
Voor de wedstrijd: maak een schilderijkaart, heb ik deze maritieme kaart gemaakt. Het zeer toepasselijke, dubbelzijdige scrappapier is van Crea Motions: World collage blue en de achterkant van Rope. Van de Magnolia boat Tilda stempel, heb de het papier rond de beentjes weggeknipt, het lijkt nu net of ze op de rand van het schilderijtje zit. De tekststempel is van High Hopes. Ik heb het scrappapier op het cardstock vastgezet met een zigzagsteek, met de naaimachine. Achter het stempelafdrukje heb ik schilderijhaakjes geplakt en daar lintjes door gestrikt, zodat het net is of het schilderijtje ophangt. Ik heb de kaart afgewerkt met Prima Flowers bloemen.


2 opmerkingen:

Riet zei

Wat heb jij een gezellig weekend gehad Jose.
Prachtig is het daar zeg,zo op die foto,s ziet.
En wat ben je weer creatief geweest,prachtig leuke stempel,mooi papier en kleuren.

Liefs Riet.

Marja Sch zei

Dat ziet er heel gezellig uit José. Ik hoop dat je van de week ook weer van wat mooi weer kan genieten. Je kaarten zijn heel mooi.Die met dat schilderijtje is heel grappig. Die met die bloemen is heel stijlvol. Groetjes Marja