vrijdag 11 oktober 2019

Bee Happy

Na een lange pauze eindelijk weer een nieuwe kaart op mijn blog, Ik heb haar gemaakt voor de verjaardag van mijn lieve knutselmaatje Marja.


Op fluweelkarton heb ik eerst de Bij van Art Journey gestempeld en daarna afgedekt met dezelfde stempelafdruk op een Post-it blaadje. Dan de Wild Honey en Mowed Lawn distress inkt erop aangebracht. De honinggraat het ik met een zelfgemaakte stencil, Versamark inkt, embossingpoeder wit en de heattool erop gezet. Vervolgens met zwarte inkt de tekststempel, ook van Art Journey, klaproos van Clearly Besotted en duingras van Artemio erop gestempeld, daarna een nieuwe bij gestempeld en ingekleurd met Distress inkt, de vleugels zijn ingevuld met glitterpoeder, deze verhoogd op de eerder gestempelde bij geplakt. De kaart is afgemaakt met een geprinte tekst die uitgesneden is met een fishtale mal van MFT.


4 opmerkingen:

Jantine zei

Prachtige kaart, José! En wat leuk dat je na zo'n lange afwezigheid er weer bent!
Groetjes
Jantine

Marjan Küppers zei

Ik was verrast weer iets op je blog te zien, wat leuk! Mooie kaart voor Marja maakte jij! En heel leuk dat je meedoet met DCL, dank je wel!

التاج المثالى zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
jasa fotocopy murah zei

Thanks for sharing, salam dari admin Jasa Fotocopy Murah 24 di Jakarta saya berharap anda bisa mengunjungi artikel terbaru dari saya, thank you :)