maandag 8 januari 2018

Gast Designer Cheerful Sketches

Omdat mijn kaart voor de maand november uitgekozen was als winnaar mocht ik gast designer zijn bij Cheerful Sketches voor de maand januari. Ik kreeg deze leuke digi toegestuurd en de nieuwe sketch. Dit is het resultaat. Gelukkig had ik 'm al snel af, want ik kan op het moment niet knutselen, ik heb weer een spuit in mijn hand gehad en moet 'm rust geven.
 
 
Witte basiskaart, DP van Best Creation Inc.; een prachtige papierlijn met hier en daar glitters erop, die ik ooit gewonnen heb. De digi heb ik ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden en hier en daar een glittertje met Wink of Stella. De schaduw rand heb ik met blauwe chalk gemaakt. De ovalen zijn mallen van Nestabilities.

3 opmerkingen:

Margreet zei

Wat een mooie kaart heb je gemaakt als 'onze' gastdesigner, José. Je hebt de leuke digi ook mooi ingekleurd!
Klinkt vervelend, een spuit in je hand en nu rust houden. Hopen dat het helpt!
xxx Margreet

Marjan Küppers zei

Wat een lief kaartje! Je hebt de digi erg mooi gekleurd, zo past het precies bij het papier. Sterkte met je hand, niet leuk!

Angelique zei

Wat een schattig kaartje met de leuke digi, prachtig ingekleurd. Ook de vorige kaart die je maakte voor de liftchallenge vind ik geweldig, zo leuk gedaan met de verfstrepen.
Lastig om rust te houden maar wat moet dat moet, klinkt ook niet zo fijn een injectie in je hand. Zorg goed voor jezelf.
lieve groetjes Angelique