zondag 21 september 2014

'n Loeigoeie verjaardag

Is de wens die ik naar m'n lieve knutselmaatje Marja heb gestuurd, ze is nl gek op koeien. De kaart heb ik gemaakt met m'n nieuwe Ring Accordion stans van Elizabeth Craft Designs. Het was wel even puzzelen maar dit is het resultaat.
 
 
 
Ik heb de stans uitgesneden op fluweelkarton, daarna met distress inkt de landschaps kleuren erop aangebracht. De leuke koeienstempel is van High Hopes en heb ik ingekleurd met Derwent potloden, de koebel heb ik ingekleurd met Stickles Gold voor een extra glittertje.
De linkse cirkel heb ik gemat op een Big Scalloped Cirkels van Nestabilities. Ik heb haar met distress inkt gekleurd en de stempel van Viva Decor heb ik met witte embossingpoeder  en heattool bewerkt en hier en daar een strass steentje opgeplakt. De stansjes van de rechtercirkel horen bij de set. Ik heb er een vlinder van MFT op gebruikt waarvan de bovenste laag uit doorzichtig papier bestaat en wat strass steentjes op zijn lijfje geplakt. De blauwe strass steentjes op de cirkel geven wat extra bling bling effect.

 
Hier ligt de kaart plat en kun je alle cirkels beter bekijken. onder op de middelste rand heb ik met een takjes pons van Martha Stewart de takjes gemaakt en de bloemetjes zijn een stansje van Elizabeth Craft Design met in het hartje een geel strass steentje.
 

12 opmerkingen:

Marja Sch zei

Hij is super en in het echt nog mooier. Ik kan er lekker van genieten. Dank je wel.

Diny zei

Wat een super leuk kaartje Jose....maar wat een werk zeg....je hebt erg netjes gewerkt....prachtig!

Groetjes Diny

Margreet zei

Wqw, wat is dat een gave kaart José...ziet er best ingewikkeld uit!
xxx Margreet

Nelleke zei

Wat een ontzettend leuk en origineel kaartje is dit zeg. Prachtig uitgevoerd, ik heb er met bewondering naar gekeken. Groetjes, Nelleke

debby4000 zei

What a fun, fabulous card and love the style of card.
luv
Debby

Marjan zei

Ik vind het een ge-wel-di-ge kaart!! Die koe met tekst, het model, super gedaan! marja was er duidelijk blij mee, leuk hoor.

jolanda zei

heel mooi gedaan

Lynne in NI zei

Wow, what a fabulous card! Thanks for playing along with us at High Hopes :)

Anoniem zei

Hallo José,
wat een super mooie kaart! Ik kan het geloven dat je maatje heel blij was met de kaart. Wat een leuke stans en stempel heb je gebruikt...

Lieve groeten,
Annemie.

Annemie zei

Oei, per vergissing op anoniem gedrukt :-))

Kristine Reynolds zei

Love your cow! So cute! Thanks for playing! I hope you'll join us for this weeks stitching challenge!

Kimbo zei

Just fabulous

Thanks for playing along at Cuttlebug Mania this time x