vrijdag 6 juni 2014

Yvonne's 52 weeks of Christmas

Week 23, wel een dag te laat. Helaas wilde mijn internetverbinding deze reis niet meewerken, ze bleef maar heen en weer switchen tussen Duitsland en Frankrijk, maar vandaag heb ik weer vol bereik.
 
 
Dit maal een clean & simple kaart. Witte basiskaart, blauw gewolkt papier, uitgesneden met een Nestabilitie, wit papier; geëmbost met Swiss dots van Cuttlebug en uitgesneden met een ovale Nestabilitie. Hert is een stans van Memorie Box en hier heb ik Craft voor gebruikt, net als voor de onderlaag. De stempels zijn van Clearly Besotted.
 

8 opmerkingen:

Marja Sch zei

Simpel maar toch een o zo mooie kerstkaart. Fijn dat je weer online bent. Gr Marja

Margot zei

gave kaart! mooie stijl! bedankt voor het meedoen met de DCL!

Marjan Küppers zei

Mooie kaart, ook door de indeling met de cirkels! Kleuren ook prachtig, het hert komt goed uit! Fijn dat je meedoet met DCL, José. Fijn weekend!

Tineke van der Linden zei

Wat is je kerstkaart leuk José!!! Mooi gedaan met de cirkels.
Groetjes Tineke

Hazel zei

Thanks for entering your lovely card for CHNC challenge 179 - you could also enter this into my CHNC challenge extra for June - I'd love to see it there too. x

Nelleke zei

Mooie CAS kaart, ik hou daar wel van. En het hertje is helemaal leuk. Leuk dat je, ondanks dat het plaatsen niet wilde lukken, toch meedoet met Yvonnes 52 weeks of Christmas. groeten, Nelleke

Bernadet zei

Ik vind 'm wel heel errug leuk, deze CAS kaart José

Bernadet zei

Ik vind 'm wel heel errug leuk, deze CAS kaart José