vrijdag 30 mei 2014

40 jaar getrouwd

Wat is het leuk om met foto's te werken. Ik heb deze kaart gemaakt met een van de foto's van het bruidspaar en wat vonden ze het leuk.
 
 
Het cardstock is van Bazzill en DP van Maja Design-Walking in the forest. De cirkels zijn van Marianne Design, de randjes zijn gemaakt met de Dainty Lace border van MFT en de takjes zijn van Crealies. Bloemen zijn van Prima en hebben een parel als hart. Het tekstticket heb ik zelf gemaakt in PSP en is geprint op craft en uitgesneden met de ticket stans van Whimsy stamps.


 

9 opmerkingen:

Marjanne zei

oh wat mooi! ! Dit is wel een hele mooie kaart!!

Henriëtte zei

Mooie kaart Jose, leuk dat je meedoet met de challenge bij WLVC. Het linken was trouwens toch goed gegaan hoor, stond er gewoon bij toen ik net keek.

groetjes en een fijn weekend,
Henriëtte

Anneke zei

wat een prachtige trouwkaart heb je gemaakt Jose en leuk dat je meedoet met onze challenge.
groetjes van Anneke ( WLVC )

Anoniem zei

Dat is toch ook een leuk idee en heel persoonlijk om hun oude trouwfoto te gebruiken! Heb je heel leuk verwerkt op je kaart!
Bedankt voor je deelname bij WLVC
Groetjes Jacomijn

Dicky zei

Wat een geweldige kaart is dit José. Ik vind het ook enorm leuk om met foto's te werken, doe het alleen niet vaak genoeg, maar het is zo anders en persoonlijk

Tineke van der Linden zei

Een schitterende huwelijkskaart José! Mooi om een foto van het bruidspaar te gebruiken. Zo is het een heel persoonlijke kaart.
Groetjes Tineke

Marja Sch zei

Heel mooi gedaan zeg.

Unknown zei

Wat een schitterende kaart

Groetjes karin xx

Christa zei

Wat een prachtige kaart !
Leuk om zo'n foto te gebruiken ; maakt de kaart extra persoonlijk.
Bedankt voor het meedoen bij WLVC.
Groetjes , Christa.