vrijdag 21 februari 2014

Kerst in februari 2

wel een dag te laat, maar ik kon gisteren maar geen internetverbinding  maken, we varen de laatste dagen steeds in Frans/Duits grensgebied en dan verspringt de router steeds, maar nu zijn we in het Zwitserse Bazel aangeland en lukt het wel. Ik heb een oude SOL van de Scrap & Stempelclub gebruikt en de wedstrijd van deze maand was: gebruik de kleuren bruin/blauw en kant op je kaart.
 
 
Het cardstock is van CoreColor en DP is een paperpad van Bo Bunny-Snowfall
 
 
Stempel is van Magnolia en heb ik ingekleurd met Derwent potloden. De skibril heb ik ingevuld met glossy accents, de pompoen van de muts met glitterpoeder, de sneeuwvlokjes met Liquid Appliqué en langs de randen het ik Fran-táge-shabby white gebruikt.
 
 
Aan de binnenkant, links een pocket met uitgestanste cirkel door 'n Nestabilitie, met label uitgesneden met de Cricut, onder de stempelafdruk een kantje. 

 
Op het label een tekststempel van Different Colors en een kantje aan de bovenkant.
 
 
Links een stans van Joy en rechts van MFT. Het midden heb ik even open gelaten, daar kan een cadeaubon voor Kerst geplakt worden.
 

6 opmerkingen:

debby4000 zei

Love your beautiful, cute card.
luv
Debby

downrightcrafty zei

a beautiful Christmas card, thank you for joining us and preparing for that Special Time of Year
hugs Kate xx
Winter Wonderland DT

Annemie zei

Hallo José,
wat een mooie kaart, zoveel leuke details om naar te kijken.
Het papier van Bo Bunny is heel mooi, ik gebruik het ook heel graag. Ze hebben altijd zoveel keuze he, voor elk wat wils...

Fijn weekend, Annemie.

Tineke van der Linden zei

Wat een leuke kerstkaart. Prachtig modelletje.
Groetjes Tineke

Marja Sch zei

Ontzettend mooi Jose. Zo n gave kaart. Gr Marja

Bettina L. zei

Fabolous christmas card. Love the chilly winter design and the details with the colours and frantage. Thanks for playing at ABC Christmas Challenge and good luck. Hope to see you back wednesday for a new challenge. Bettina DT Member at ABC Christmas Challenge xx