vrijdag 28 juni 2013

Vlinders

Met de sketch van de Crazy Meiden van juni heb ik de volgende kaart gemaakt. Het thema bij Totally Tilda Challenge blog was: Going for a Song, ik heb gekozen voor Butterfly van Daniel Gerard; een beetje jeugd sentiment!
 
 
De basiskaart is van Boekenvoordeel, cardstock van Bazzill en DP is van Making Memories: Flower Patch. Stempel is van Magnolia en is ingekleurd met Derwent potloden. De cirkel en mat zijn uitgesneden met Nestabilities, de vlinders zijn een stans van MFT en voorzien van parels uit de perlenpen. Tekststempel is van Familystempels.
Ze doet mee aan:
 
 
 
 

10 opmerkingen:

jolanda zei

mooi lief kaartje

Tineke van der Linden zei

Wat een prachtige kaart.
Groetjes Tineke

Hannie Stoel zei

Mooie kaart José,

groetjes, Hannie

Marjanne zei

heel mooi dit kaartje José!

Kirsty zei

Hi such a beautiful Tilda and super design ..just love it..Thank you for joining us in The Totally Tilda Challenge ;0)

Monie zei

Hee ook een vlinderkaart , maar dan weer heel anders José. Deze is ook mooi zeg. Leuk idee dat de challenge aan een liedje gekoppeld is.Groetjes van Monie

Erika zei

Hoi José,

Als je je blogs gaat importeren naar Bloglovin worden alle blogs die je nu volgt automatisch overgezet. Ik neem aan dat dat wel voor 1 juli moet gebeuren anders kan het misschien niet meer (maar dat weet ik niet helemaal zeker hoor).

Groetjes Erika

Tineke zei

Wauw wat is ie weer leuk José!


Liefs Tineke

Dina zei

een beauty bedankt voor je deelname bij kleuren met potloden

Jingle zei

Very cute! The butterflies are fun! Thanks so much for playing along with us over at the Simon Says Stamp Challenge blog!