zaterdag 11 februari 2012

Kerst in januari

Ik was helemaal vergeten mijn kerstkaarten van januari te plaatsen, ik had deze gemaakt met de sketch van de Crazy Meiden Club.


Het cardstock was van Papicolor en DP van S.E.I. Het plaatje komt van internet, ik heb het op linnenpapier afgedrukt en met het randje is met de fotoschaar geknipt. De stansjes van de hulst en bessen zijn van Marianne Design. Tekststempel was ooit een krijgertje van de PTT.


Het kerstbalkaartje komt van de markt, DP is van Rahyer en uitgestanst met een Nestabilitie. Die leuke hond is een stofje wat ik op Aslan geplakt en uitgeknipt heb, ik vond met het opruimen van de kast een volle doos met stofjes voor allerlei gelegenheden, wie wat bewaard, die heeft wat, nietwaar...?! De kerstbloem is van MM geloof ik.


7 opmerkingen:

Marjanne zei

nou jij bent al een end op weg voor de volgende kerst, ik vind dat zo knap! Ik krijg het niet voorelkaar. Moie kaartjes, vooral die kerstbal, met dat leuke hondje

Monie zei

Ja het begin is er weer voor jou José. Ik weet niet of ik dit jaar veel kerstkaartjes ga maken. Mss krijg ik er wel zin in tegen het eind van het jaar.Ik vind je kaart erg mooi , leuke sketch! Het hondje is ook een dotje . Groetjes van Monie

Tineke zei

2 superleuke kerstkaarten José, ik ben nog niet zo ver :-)

Groetjes Tineke

Riet zei

Wat een schitterende kaart en kerstbal Jose.

Liefs Riet.

Tineke van der Linden zei

Prachtig zijn je kerstkaarten, vooral de bovenste vind ik supermooi.
Groetjes Tineke

jacinta's hobbyhoekje zei

zo knap hoor om al weer kerstkaarten te maken ik krijg dat nooit voor elkaar
en deze zijn dan ook weer ontzettend mooi geworden

liefs jacinta

CreaSjouk zei

Heel leuk!
Groetjes Sjoukje