zaterdag 9 oktober 2010

't is een meisje!

Ik moest van de week even twee geboorte kaartjes maken, beiden voor een meisje.

Het cardstock is van Bazzill en DP is: Sweet Papers Baby uit een pakket van Avec. Stempel is een Magnolia-tje, ingekleurd met Derwent potloden. Rand is gemaakt met Fiskars randpons waar ik een lintje door geregen heb. Daaraan een labeltje, uitgestanst met een QuicKutz die. De tekst is geprint. Voor de naam heb ik mijn QuicKutz alfabet ook maar weer eens uit het stof gehaald en op een kaartje geplakt, wat met labels one van Spelbinders is uitgesneden.

Dit kaartje heb ik vorige week met de SOL van de Crazy Meiden gemaakt. Het Cardstock is van Bazzill. Onderste DP is van Provocraft, de bovenste twee zijn van Karen Neuburger: Serenity. Het stempeltje is een van m'n eerste Magnolia's en ik vind het nog steeds een lieverdje! Tekst is geprint.


7 opmerkingen:

Marjanne zei

ze zijn beiden hartstikke lief!!

Loes Oorschot zei

Wat een prachtige kaarten José! Heel verschillen, maar dat vind ik juist erg leuk. Wat een plaatje is dat eerste magnoliaatje van jou. Verder ben ik weg van al het schitterende roze papier.

Groetjes, Loes

*Ellen* zei

wat een schattige kaartjes, prachtig zijn ze

Tineke van der Linden zei

Wat zijn ze allebei schattig José!!!
Groetjes, Tineke

Sylvia zei

HOi Jose,

Wat een schat van een kaartjes heb je gemaakt schitteren. Leuk die mini voetjes erop!

NOu zou je eerlijk zeggen dat ik geen tijd heb gehad om te shoppen in Spijk, want ik stond bij de verkoopkraam bij de workshop gedeelte. Maar ik ga later lekker shoppen :). Was wel eens leuk om aan de andere kant te staan, geef je ook niet zoveel uit he :P whahaha lol. Ik heb waardering voor Marlous hoor :) die heeft het er maar druk mee. O ja en heb je gezien dat ze een grotere winkel krijgt :) super he!! Jij komt toch ook naar de clubdag van de cm?

Hugs
Syl

Cora zei

Jose ze zijn weer geweldig wat mooi zeg
prachtig weer en op naar 11 december he

Marja Sch zei

Wat een schattige geboortekaartjes José.Deze stempeltjes blijven leuk. Groetjes Marja