zaterdag 2 oktober 2010

Kerst in oktober

Bij de Crazy Meiden was de uitdaging van de maand een sketch, waarbij de rand van het stempelafdrukje versierd moest worden, door prikgaatjes, stipjes of andere randversierselen.
Ik heb ze met een gelpen gedoodled.

Het cardstock is van Papicolor, het DP is van de serie Wintersong van S.E.I. De stempel is een Magnolia, die ik ingekleurd heb met Derwent potloden en haar jurkje is gepaperpieced. De veren heb ik voorzien van een laagje glitterpoeder, wat op de foto helaas niet goed te zien is. Het muzieknotenpapier heb ik gestempeld met een stempel van Penny Black, van stempelvel: Clearly in Love. De tekst heb ik gemaakt in WordArt en geprint. De schulprand is geen pons, maar een Sizzix Sizzlits die: Poincon. Ik heb de kaart afgemaakt met een rood lint en engelbedel die ik van Sylvia heb gekregen.12 opmerkingen:

Tineke van der Linden zei

't Is zo'n schattig magnoliaatje José!!! En dit papier vind ik ook zo mooi..
Groetjes, Tineke

Margreet zei

wat een schattig kerstkaartje José..mooie zachte tinten....leuk jurkje heeft ze aan...het bedeltje maakt alles helemaal af!...fijn weekend!
xxx Margreet

*Ellen* zei

prachtig is dit schattige kaartje in die zachte kleurtjes

Helma zei

prachtige kaart weer José!
groetjes Helma

Loes Oorschot zei

Prachtige kaart José! Wat een leuk effect geeft een randje langs het afdrukje. Verder is de kaart ook erg mooi versierd.

Groetjes, Loes

Marjanne zei

o wat een mooie kaart José!! Ik mag nou echt wel eens beginnen aan de kerstkaarten!

Monie zei

Het is een plaatje José! erg mooi gemaakt.

Unknown zei

Wat een lieve kaart José mooi in deze zachte tinten.

groetjes Suze

Eveline zei

wat een mooie kaart !!!
groetjes
eveline

Marja Sch zei

Oh wat is ze leuk geworden. Haar jurkje is zo mooi. Het lint en het schulprandje ook. Fantastisch kaart José. ( Ben al even wezen stemmen hoor) Gr Marja

Riet zei

Schitterend is je kaart Jose,zo leuke stempel,mooi ingekleurd.
En wat een geweldig papier.

Liefs Riet.

Tineke van der Linden zei

Hoi José,
Je vroeg hoe ik de gaatjes gemaakt had waar het lint doorheen gaat. Het patroon staat in het boekje. Maar het gaat zo: achter ieder stukje lint wat je aan de voorkant ziet, zitten 2 ovaaltjes uitgesneden en daar doorheen zit het lint.
Hoop dat je het begrijpt wat ik bedoel.
Groetjes, Tineke