zondag 29 augustus 2010

Distressen

Vandaag een kaart gemaakt met distress inkt, wat was dat leuk, alleen mijn vingers hebben nu ook alle kleuren! De kaart is een beetje erg bont geworden voor mijn doen, maar alle begin is moeilijk en volgende keer doe ik het anders. Ik wil met deze kaart meedoen aan DDC#50-Simlpy Fabulous van Double Dutch. Je moet zelf je achtergrond papiertjes maken, zie hier het resultaat.

Het cardstock is van Bazzill en het DP papier heb ik dus zelf gemaakt. Op gecoated papier heb ik met Versafine Black Onyx een rand van schelpen rondom gestempeld en daarbij de maskertechniek gebruikt. De stempels zijn van Artemio. De schelpen heb ik ingekleurd met Distress inkt: Faded Jeans, Weathered Wood, Brushed Corduroy en Walnut Stain. Voor het middelste gedeelte en het stippelpapier het ik Tea Tye gebruikt en de stippels zijn gemaakt met een clearstamp van Rayher in Faded Jeans. Alle randen zijn met Vintage Photo bewerkt. Het stippelpapier heb ik uitgesneden met een Nestabilitie: Large Deckled Rectangles. De pelikaan is een afdrukje uit de Magnolia zomerkit, wat ik van Dina heb gekregen. Ik heb 'm ingekleurd met m'n Derwent potloden. Het opengewerkte band doet een beetje aan een visnet denken en vond ik wel toepasselijk om op deze kaart te gebruiken, verder heb ik geen dingen aan de kaart toegevoegd omdat de kaart zo al druk genoeg is.

De schelpen stempels komen uit deze geweldige stempelset van Artemio, is tie niet leuk??!!
Zeer bruikbaar voor bij alle maritieme kaarten, en leuk speelgoed om achtergronden mee te maken.


13 opmerkingen:

Marja Sch zei

Wow José echt helemaal geweldig zo. Dat maskeren is best een lastig werkje en het inkleuren met distress inkt is ook prima gelukt. Super hoor. Gr Marja

Margreet zei

Wat een schitterende creatie José....prachtige kleurencombi!
xxx Margreet

Lexxie zei

Gorgeous Jose, I love the seaside them,
Love Sarita xx

Erica zei

Hij is prachtig geworden José! Hoop dat je vingers snel weer hun normale kleur krijgen ;o), bedankt voor het meedoen met Double Dutch!

Groetjes,
Eer

Loes Oorschot zei

Inky fingers!! Die horen erbij... maar zeer de moeite waard, want het is een schitterende kaart geworden! De kleuren passen erg mooi bij elkaar en de stempels zijn geweldig leuk.

Groetjes, Loes

Unknown zei

ik vind hem prachtig!

Tineke van der Linden zei

Een prachtig kaartje José... leuk gedaan!
Groetjes, Tineke

nora zei

Wat een mooi kaartje heb je gemaakt Jose!!Leuk met die schelpenstempel.
Groetjes Nora

Riet zei

Wat een schitterende kaart Jose.

Liefs Riet.

anita01 zei

Zo zeg, dit is een vettttte 10 hoor Jose, eindeloos gaaf.

Warme groetjes,
Anita.

Milnie zei

wat een super leuke kaart José!

Renske zei

Wauw!!!

Ik ben nu zelf ook aan de slag gegaan met afdrukjes van de magnolia stempels en voor een paar kaarten kun je kijken op www.renske85.web-log.nl

Groetjes, Renske

*Ellen* zei

whow knap gedaan hoor, het is een prachtig kaartje geworden