zaterdag 6 maart 2010

St. Patrick's Day

St. Patrick's Day komt er weer aan en ik heb voor onze Ierse vrienden natuurlijk weer een kaart gemaakt. Ik heb voor het eerst een digi stamp gebruikt van Sassy Cheryl en doe daarom ook mee aan de eerste challenge van hun nieuwe blog: Sassy Cheryl's Challenge #1. Tevens is de kaart geschikt voor de challenge bij; Cute Card Thursday #102: Lucky Green.

Het groene cardstock is van Core Color: Parsley en het witte van Bazzill. Het groene DP is uit de Doeakit van april 2009, maar ik weet helaas de naam niet meer. Digi stamp is van Sassy Cheryl's. Klaverblaadjes zijn met een pons gemaakt.

14 opmerkingen:

*Ellen* zei

ohhh hihi wat is die leuk die doedelzak speler, en je hebt er een prachtige kaart mee gemaakt

Margreet zei

wat een geweldige, toepasselijke kaart José.....ik ben straks redelijk bij je in de buurt.........maandag vertrekken wij voor een week naar Davos!
Fijn weekend, Margreet

Tineke van der Linden zei

Leuk kaartje José en succes met de challenge.

Groetjes, Tineke

Marja Sch zei

Echt heel leuk met al die klavertjes. je bent dus ook aan de digi's begonnen. Deze is wel heel toepasselijk. Veel liefs Marja

Sassy Cheryl zei

This is gorgeous! I love that you chose the Bagpipe Patrick image. This is the first of him I've seen in a card. Great job!

akkina van steen zei

SUPER DEZE KAART,JA DEZE DIGI'S ZIJN BEST HEEL LEUK,GROETJES EN EEN FIJN WEEKEND IN BAZEL OF BEN JE AL WEER VERTROKKEN DAAR WANT ZE KUNNEN ER WAT VAN HE MET LOSSEN EEN PAAR UURTJES EN HET IS WEER GEPIEPT
GROETJES AKKINA

Loes Oorschot zei

Prachtige kaart voor St. Patrick's day José! Wat een grappige stempel!

Groetjes, Loes

Alina zei

wat een leuke kaart, José, ik ben echt dol op dit stempeltje! leuk dat je meedoet!
groetjes, Alina

The Wired Angel zei

Fantastic job on this card.. love your layout and coloring. Thanks for playing along with us at Sassy Cheryl's challenge this week. We've got lot of great stuff coming up, so please come back. Hugs, Peggy

Marjanne zei

Wat een super leuk kaartje, wij gaan volgende week ook St Patrick vieren bij bretonse vrienden van ons hier in de buurt.

Riet zei

Wat een prachtige kaart Jose.

Liefs Riet.

Ann English zei

Adorable card! Thanks for playing at Sassy Cheryls.

Deb zei

beautiful card, such a fun image, many thanks for joining in the CCT challenge! hugs Debx

Dawn B. zei

You did a great job.. Thanks so much for joining us at Sassy Cheryl's this week.. Hope to see you again..