zondag 20 december 2009

Winters plaatje

Even laten zien hoeveel sneeuw er aan dek ligt, we kunnen ons niet herinneren dat we ooit zoveel sneeuw aan boord hebben gehad.


Toen we vanmorgen uit de Dintelhaven vertrokken woedde er een sneeuwstorm, en hadden we niet veel zicht, tijdens het bunkeren was het droog en mooi helder, maar toen we net weer aan het varen waren begon het weer te sneeuwen. Maar binnen is het lekker warm hoor.

9 opmerkingen:

Loes Oorschot zei

Wat een mooi gezicht José! Gelukkig dat het binnen lekker warm is! Het lijkt me fantastisch om te varen en met dit weer helemaal een avontuur!

Groetjes, Loes

daantje zei

ja hier ligt ook een dik pak moest er vanmiddag doorheen omdat ik naar huis moest van mijn werk maar heb hem wel geknepen.
groetjes
Daantje

Marjanne zei

Jee zeg!! wat prachtig, gelukkig dat jullie het binnen warm hebben... het lijkt me wel heel apart op met zo'n sneeuwschuit te varen!

Janny zei

tjeeee wat een prachtig gezicht Jose!

Lia zei

De wereld is een heel stuk aangenamer om naar te kijken met al die sneeuw.
Jammer dat er ook nog gewerkt moet worden........

*Ellen* zei

wat een prachtig gezicht zo maar je srapkaarten vind ik nog mooier dus ga ik volger van je worden

Marja Sch zei

Wat een pak sneeuw he Jose. Straks in Nijmegen kun je mooi een sneeuwpop maken. Hier sneeuwt het nu ook weer. Ik hoop dat we morgen wel even bij mijn vader langs kunnen. Groetjes Marja

Margreet zei

Wat een boel sneeuw José...ook bij ons in de tuin heeft er nog nooit zo veel gelegen...wel een mooi plaatje....onderweg zullen jullie ook wel prachtige uitzichten hebben!
Ik wens jullie fijne kerstdagen en een gelukkig 2010!
Groetjes, Margreet

akkina van steen zei

hallo ,ik ben via Marjanne op jou blog terecht gekomen en he komt mij bekend voor al die sneeuw op schip want ik ben toevallig ook een echte schipperin althans ik was een echte schipperin want ik woon nu ongeveer 13a14jaar aan wal in Merksem,ja al die sneeuw aanboord is dikke ellende he ,in de gangboorden kun je haast niet lopen en met laden en lossen dan gaat er geen luik meer open ik weet er alles van
erg leuk jou kaartjes te bewonderen via deze weg bloggen is toch leuk he
groetjes Akkina