maandag 7 december 2009

Sokje voor Vintage & Scrapfunclub

Zo, ik heb eindelijk mijn wedstrijd sokje voor de Vintage & Scrapfunclub klaar. Ik hoop dat ik 'm wel goed op de club geplaatst krijg, want ik kan nog niet zo goed overweg met clubs nieuwe versie.
Het patroon werd door de club beschikbaar gesteld, maar dan moet je wel meedoen aan de wedstrijd, ik heb lang zitten peinzen hoe het eruit moest zien, en dit is het uiteindelijk geworden.
Het cardstock is van Core Color: Vanilla Cream. De boord, hiel en teen heb ik bewerkt met de Swiss Dots embossing die van Cuttlebug. Het DP is St. Nick Holy Berry van BoBunny. De boord heb ik afgezet met een stukje kant, waar ik een dun lintje door geregen heb. Op de rand heb ik een ijsbloem geplakt ( Dank je Syllie voor die sterke glue dots!). Als je het boordje omhoog doet kun je er een label uithalen, waar een kerstwens op staat. Het label is gemaakt met de Cricut.


De ijsbloem is opgebouwd uit de Cuttlebug die: Ice Chrystel, EK Daisypons en Retropons en bovenop een ster gemaakt met de Cricut, als hart heb ik een halfparel geplakt.

10 opmerkingen:

Marjanne zei

Hij is prachtig zeg!! Wat mooi gemaakt.

jacinta's hobbyhoekje zei

wat een schatje is dat zeg
lijkt net een echte sok

gr jacinta

Margreet zei

wat is dit een romantisch sokje geworden, José.......helemaal super!
groetjes, Margreet

Lia zei

Helemaal met de andere dames eens.Een heel mooi romantisch sokje.Doet me aan mijn jeugd denken, toen kreeg ik ook altijd van die lieve sokjes van mijn moeder.

groetjes uit Tilburg

Janny zei

hij is geweldig geworden Jose...gelukkig dat je hem op je blog gezet hebt want op clubs zie ik een kruisje.

Riet zei

Ohhh wowww Jose,wat een schitterende kerstsok.
Prachtig papier,mooi afgewerkt zeg.

Liefs Riet.

Marja Sch zei

Wat een ontzettend mooie sok is het José. Hij heeft gelukkig de aanvaring doorstaan. Ik heb me aangemeld bij dit clubje. Ik wil de sok ook weleens proberen.

debby4000 zei

Oh this is gorgeous.
luv
Debby

daantje zei

wat een schattige sokjes mooi rustig.
groetjes
Daantje

Jose zei

That is really sweet, I love it
José