zaterdag 14 november 2009

Yesss!!!!! Geslaagd!!!

Even een kort berichtje om jullie te vertellen dat ik donderdag examen gedaan heb voor de uitbreiding van mijn Rijnpatent, met 5 vaarstrekken, en daarvoor geslaagd ben. Ik ben nu voor deze gedeelten bevorderd van stuurman naar kapitein!

5 opmerkingen:

Margreet zei

Proficiat José......wat knap van je......ik neem met pet voor je af (helaas geen kapiteinspet)....gaan jullie nu om de beurt kapiteintje spelen???
Fijn weekend, Margreet

José zei

Hi,hi Margreet, nou eigenlijk veranderd er niks, alleen bij controle door de waterpolitie, zien ze dat ik ook bevoegd kapitein ben, maar het varen blijft hetzelfde, we wisselen elkaar af. Bedankt voor je felicitatie

Margreet zei

nou ja, toch een fijn idee dat jullie dan gedekt zijn bij een evt. controle! Vind het kanp van je dat je zo'n grote boot kunt besturen. Kom je wel eens in de buurt van Oosterhout? Dan ben je altijd welkom hoor!
groetjes, Margreet

José zei

Wij zijn in het voorjaar in Oosterhout geweest, maar ik heb je wel eens verteld dat dat m'n geboorteplaats is, m'n moeder, broer en verdere familie woont er, dus als we daar komen, wordt er niet geknutseld, maar hebben we familiebezoek, zo vaak zien we elkaar niet.
Groetjes van José

Margreet zei

klopt, heb je idd verteld......helaas blijft er dan geen tijd over voor mij.....kom je wel naar de CM 12-12??
groetjes en een fijn weekend