woensdag 11 november 2009

Workshoppie schaduwen met chalk

Weer een kerstkaart, het einde van het jaar begint er aan te komen en ik heb er nog lang niet genoeg! Deze heb ik gemaakt voor de challenge van Friday Sketchers 77. Hij voldoet ook voor Challenge 86-Glitter me Silly! van Cute Card Thursday en dit is 'm geworden.


Het cardstock is van Bazzill, blauw en wit, scrappapier van Frances Meyer: Snowy Stripes, van het sneeuwvlok papier weet ik helaas de naam niet meer, ik had die er al afgesneden. De afdruk is van Forever Friends en is ingekleurd met Derwent colorsoft potloden. Erom heen heb mijn net geleerde techniek van Sylvia; schaduwen met chalk, aangebracht, wat je helaas op de foto niet zo goed kunt zien. De sneeuwvlok heb ik uit glitterpapier gesneden met Cricutcartridge Don Juan.De rand van de muts en pompoen heb ik bewerkt met glitterpoeder. Verder is de kaart afgemaakt met lint, pin en charm.


Gisteren is Sylvia bij mij aan boord geweest en heeft ze me een worhshoppie schaduwen met chalk gegeven! Ondanks de nodige onderbrekingen omdat ik af en toe natuurlijk even bij moest springen met verhalen en het ruim open en dicht leggen ( er wordt hier tenslotte ook gewerkt!), heb ik m'n kaart toch afgekregen.
Het was heel gezellig en naast het kaarten maken hebben we natuurlijk ook het nodige bijgekletst.

3 opmerkingen:

Marja Sch zei

Oh wat leuk José hij is echt heel mooi en je ziet de schaduw wel hoor. Mag je mij de volgende keer ook leren. Ik heb nog doosjes met chalks die niet gebruikt worden. Het is echt een hele mooi ster geworden en het afdrukje past er zo lief bij. Groetjs Marja

Janny zei

oooh hij is prachtig Jose en dat schaduwen met chalks hebben we op de clubdag van Scraps mogen zien ...Inge gaf daar een uitleg over en het ziet er gaaf uit!

Margreet zei

gaaf kaartje José....en de schaduw is best goed te zien.......mooi ingekleurd ook!
leuk om steeds scrappers aan boord te ontvangen!