zaterdag 14 november 2009

Sarah

Voor de wedstrijd van de Crazy Meiden heb ik deze Sarah-kaart gemaakt. Ze is voor m'n nicht die binnenkort de leeftijd van 50 jaar bereikt.


Ik heb lichtblauw, rose en donkerbruin cardstock van Bazzill gebruikt en een wat oudere serie scrappapier van Making Memories: Animal Crackers en dan Ella Diecut Flowers, Glittered Dot en stripes. De stempelafdruk is van Mariëtte Verhees. De tekst Sara is gemaakt met QuicKutz alfabet Sunshine en de swirl is ook een QuicKutz die.


De verjaardagswens het ik van internet gehaald en de randen gestempeld met clearstamps van Pipoos en met een rose catseye geinkt. De bovenkant heb ik met een clearstamp van Marianne Design gemaskerd, ook de tekst is van Marianne Design.
De bloemen heb ik gemaakt met diverse bloemenponsen in verschillende maten. Marja heeft me geleerd hoe de bloemen zo decoratief te maken, de hartjes zijn van verschillende soorten roosjes.


1 opmerking:

Marja Sch zei

Ohh Kapitien José wat is ie mooi geworden. De binnenkant van het klepje is ook hel leuk. Je bloemen zijn geweldig hoor. Gefeliciteerd groetjes Marja