woensdag 4 november 2009

PBS 73 White on white

Ik werd door Marja opmerkzaam gemaakt op de Penny Black Challenge: White on white.

Ik vond het een hele leuke uitdaging, die ik met plezier gemaakt heb. Ik ben eerst op zoek gegaan naar witte spullen, want ik kan natuurlijk niet zo maar even naar de winkel gaan als we onderweg zijn. Gelukkig had ik bij mijn laatste bezoek aan Marlous haar winkel extra vellen wit cardstock gekocht, die kwamen nu goed van pas.
De cardstock is van Bazzill. Ik heb voor de verschillende maten scrappies Cuttlebug Embossing stencils gebruikt: Snowflakes, Diamond plate en Swiss Dots. De schulprand is gemaakt met een Fiskars randpons. Door de gaatjes is een wit lintje getrokken waaraan een label met kersttekst is gestrikt. Het label is ook gemaakt met een Cuttlebug die.
Het Penny Black stempel is een "ouwetje" maar wel een cutie. Ik heb 'm ingekleurd met Derwent Colorsoft potloden. De rand en pompoen van de muts heb ik met Stickles ingevuld.De sneeuwvlokbloem is opgebouwd uit 4 verschillende onderdelen: onder het Cuttlebug Ice Crystal cut & emboss die, daarop de grote bloem van de Retro Flower pons met Swiss Dots geëmbost, daarop een bloem van de medium Retro Flower pons en een ster uitgesneden met de Cricut, alles vastgezet met een sugarcoated brad.

7 opmerkingen:

Kath Stewart zei

oh this is so beautiful...love your cute little mouse and that beautiful flower...thanks for joining in the fun this week at PBSC....hugs kath xxxxx

Marja Sch zei

Geweldige kaart Jose, wat een leuke sterbloem is het geworden. dat muisje heb je zo lief ingekleurd. Welterusten Marja

Loes Oorschot zei

Al dat wit in verschillende lagen geeft een prachtig effect! Het is een schitterende kaart met een erg leuke stempel!

Groetjes, Loes

Margreet zei

heel mooi kaartje José!
groetjes, Margreet

Mel X zei

Wow this is stunning. Cute image and beautiful flowers!

Mel X

Unknown zei

Gorgeous card Jose - love your cute image and fabulous intricate snowflake. Thanks for joining in this week's PBSC
pauline x

Janny zei

oooh prachtig Jose en die bloem/ster/sneeuwvlok is geweldig!