zaterdag 21 november 2009

Friday Sketchers 79: Het roer om

Vrienden van ons gaan hun varend bestaan afsluiten en aan de wal wonen. Ik heb speciaal voor hen deze kaart gemaakt. Ik heb de sketch van Friday Sketchers 79 gebruikt en het onderwerp gecombineerd met de wedstrijd van een van de clubs waar ik lid van ben en er een stakaart van gemaakt.Ik heb van CoreColor het Evening Sky en Argos cardstock gebruikt en dat gecombineert met het leuke Blue Sky, Blue Dot en Blue Linepapier uit de Lazy Summer Day-line van Magnolia. Ook de stempels zijn van Magnolia en ik heb ze gemaskerd, een techniek waar ik steeds meer lol in krijg.
De randen van het papier en de bloemen heb ik met distress inkt: Old Paper en Walnut Stain bewerkt. Voor de bloemen heb ik diverse ponsen gebruikt: Retro flower en Daisy, beiden in 3 verschillende maten. Blaadjes pons is van McGill. De letters zijn uitgestansd met QuicKutz alfabet Katie.Het zijaangezicht van de kaart.

De stempelafdruk heb ik ingekleurd met Derwent Colorsoft potloden en de achtergrond met chalk bewerkt.

10 opmerkingen:

Marja Sch zei

Ohhh hij is echt heel mooi geworden. De magnolia stempeltjes passen zo leuk bij elkaar. je bloemen zijn geweldig. Ik zag dat je op je vorige bericht nu veel meer reacties hebt gehad. Leuk hoor. Groetjes Marja

Loes Oorschot zei

Schitterende kaart José!! En zo toepasselijk voor jullie vrienden... Heel erg leuk!

Groetjes, Loes

Margreet zei

wat een toepasselijke kaart heb je voor jullie vrienden gemaakt, José.....hij is errug mooi...leuk gekleurd en leuke details!
groetjes, Margreet

Marjanne zei

Wat een enige kaart! Daar zullen ze zeker blij mee zijn!

Marjanne zei

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog, ik koop dat blad ook vaak. Wat een agenda betreft ik heb niets kunnen vinden, maar als ik iets hoor hou ik je op de hoogte. In april is er één in het Parc Floral in Parijs, maar die kant kom jij niet op hè?

Riet zei

Ohhh Jose,wat heb je de laatste tyd schitterende kaarten gemaakt zeg.
Ik heb een hoop gemist zeg.
ze zijn stuk voor stuk prachtig.

Liefs Riet.

jacinta's hobbyhoekje zei

wat een pracht van een kaart is dat geworden zeg

gr jacinta

Janny zei

ooh wat gaaf Jose en heel toepasselijk!

Jeanette zei

Gorgeous! Thanks for playing along with my sketch this weeks at Friday Sketchers!
Hugs Jeanette

Sylvia zei

Hiiiii Jose,

Wat een speciale kaart zeg, ja dat is echt het roer omgooien om aan de wal te gaan wonen. wordt wel eventjes wennen denk ik voor hun. Maar wat een knaller van een kaart heb je gemaakt zeg ;) TOPPIE!!!!

Groetjes
Syl