zondag 1 november 2009

Even updaten

Na een chaotische week in Nederland zijn we al weer vijf dagen onderweg naar Bazel, waar we morgenvroeg aan hopen te komen. Ik heb onderweg een paar foto's gemaakt die ik graag met jullie wil delen. De foto hieronder is gemaakt op de Rijn bij Braubach, de mist is net opgetrokken en een aarzelend zonnetje breekt net door. Links op de berg staat de Marksburcht.


Het landschap is in ieder jaargetijde erg mooi. Hieronder varen we op de middenrijn bij Assmanshausen en de bergen hebben hier alle bonte herfstkleuren wat een prachtig gezicht is.

Ik had afgelopen weken wat kaarten gemaakt, maar nog niet op m'n blog gezet, daar was ik nog niet aan toe gekomen. Deze kerstkaart had ik vorige week zondag met de Scrap on Line van de Crazy Meiden gemaakt.


Ik heb 'm gemaakt met de DoeaKit van Marlous. Er zat weer zoveel moois in deze keer. Het cardstock is van CoreColor en het scrappapier is de kerstlijn van Little Yellow Bicycle. Van de leuke kerstafdruk weet ik helaas de naam niet, dat is een stempel van Marja waar ik een paar afdukjes van gemaakt heb.
De stempel is ingekleurd met Derwent colorsoft potloden en de rand en pompoenen heb ik ingevuld met Stickles.Deze kerstkaart heb ik gemaakt met de Scrap on Line van de Scrapmutsen van enige weken geleden. Er was iets mis gegaan met de pompoen, waar ik Stickels op had gedaan; de inkt was doorgelopen en daar heb ik even over gedaan om dat op te lossen! Er moest een nieuwe beer gestempeld worden met andere inkt en die heb ik uitgeknipt en op de andere geplakt, nu zie je er niets meer van. Cardstock is van Bazzill, scrappapier van Imaginisce. Stempel is van Whipper Snapper en bloemen van Making Memories.En dan nog deze herfstkaart voor uitdaging 43 van de Crazy Meiden. Ik heb hier de vorige DoeaKit van Marlous voor gebruikt. Cardstock is van CoreColor en het scrappapier van Basic Grey, Indian Summer. Stempel is van Magnolia en uitgestanst met Nestabilities. Een prachtig lint met herfstbladeren, stippelbloem en brad, zaten in de kit, alleen de oranje bloem en takjes zijn geponst met McGill pons.

6 opmerkingen:

Janny zei

supergave kaartjes Jose en wat een prachtig uitzicht zo op de boot!

Loes Oorschot zei

Wat een prachtige foto's vanaf de boot!
En je kerstkaarten zijn heel erg leuk geworden!

Er staat een award voor je op mijn blog!

groetjes, Loes

Loes Oorschot zei

En een schip is het!
Bedankt voor je compliment!

Groetjes, Loes

Loes Oorschot zei

Hier ben ik weer José met de uitleg over een award... Je slaat de afbeelding op en plaatst deze in een nieuw bericht op je blog. Iedere award heeft eigen regels en bij deze mag je al de vragen beantwoorden in één woord en de award doorgeven aan vijf medebloggers. Ik heb er twee gedaan, want anders heeft iedereen hem vrij snel alweer. Hopelijk is het zo duidelijk!

Groetjes, Loes

Marja Sch zei

O teetje José je eerste award wat leuk. De foto's zijn erg mooi. Dan is het maar saai op een flat met elke dag dezelfde bomen. Je kaarten zijn geweldig geworden. Ik herken geloof ik een stempelafdrukje en met de pons heb je een heel mooi randje gemaakt.De pompoen heb je reuze mooi gerepareerd hoor. De herfstkaart is super. Nu ben ik nog heel benieuwd naar je pb white on white kaart. Groetjes Marja

jannie zei

erg mooie kaarten en prachtig uitzicht zeg en een erg mooie toepasselijke naam heb jij voor de blog . ik bezoek hem voor het eerst super groetjes jannie