dinsdag 27 oktober 2009

Even in Nederland

We zijn een hele week in Nederland en hebben zoveel mogelijk afspraken in die tijd geprobeerd te proppen, natuurlijk hebben we ook de jongens en m'n moeder bezocht en ik had zelfs een paar gezellige uurtjes met Marja, die naar boord was gekomen toen we in de haven van Vlaardingen lagen. We hebben gezellig een bakkie gedaan en bijgekletst en natuurlijk hebben we ook geknutselt, Marja heeft me geleerd om de mooie bloemen te maken die op haar laatste kaarten zaten en we hebben stempelafdrukjes gemaakt. Ook heb ik een bezoekje aan Marlous gebracht want ik kom altijd cardstock te kort en als je daar dan toch bent vallen er vanzelf wat andere spulletjes in je mandje!

Ik had eerder nog deze twee kerstkaarten gemaakt. Voor deze vintage kerstkaart heb ik Bazzill cardstock gebruikt en het scrappapier is van Graphic 45: de Christmas Past Collection. De stempel is van BoBunny en heb ik met Versafine: Smokey Grey gestempeld op ivoorkleurig papier wat ik weer uitgestanst heb met nestabillities. Tekststempel is van Mariëtte Verhees. De kerstster is gemaakt met de poinsetta die van QuicKutz.


Deze kerstkaart heb ik gemaakt van Layout 4 van Scraps! Het cardstock is van Core Color en scrappapier van Imaginisce. Stempel is van Hänglar & Stängler. Kerststerren zijn van Making Memories.

8 opmerkingen:

Janny zei

wooooow geweldig Jose!

Margreet zei

prachtige kaartjes José...ik had op Marja's blog al over jullie ontmoeting gelezen...als je eens bij ons in de buurt bent??...lijkt me gezellig!...geniet van je week in Nederland!

groetjes, Margreet

Marja Sch zei

Hoi José ik weet dat ze in het echt nog veel mooier zijn. Goeie vaart en tot gauw. Groetjes Marja

Marjoleine zei

Wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt, José! Geniet van je weekje Holland!

Groetjes,
Marjoleine

Marjoleine zei

Hoi José,

Hihihi verwarrend hè, mijn naam....maar het mag allebei. Mijn doopnaam is nl. Marjoleine, maar ik wordt mijn hele leven al Marjolein genoemd en sinds kort gebruik ik regelmatig de e erachter, omdat Marjolein vaak al in gebruik is bij de dingen waar ik me aanmeld, vandaar!!!
En omdat ik hier op blogs dus marjoleine gebruik onderteken ik ook met marjoleine hihihi

Liefs,
Marjoleine

Marjoleine zei

Als je op de handtekening klikt dan kom je op een site waar je zo'n handtekening kan maken!
die sla je dan op op je computer en dan kan je telkens daarmee ondertekenen!

Liefs,
Marjoleine

Loes Oorschot zei

Wat een prachtige kaarten en layouts maak jij José! Ik heb me gelijk als volger aangemeld. Hihi volgens mij vinden we dezelfde dingen leuk...
Het is ook heel boeiend om te lezen wat jullie op het schip meemaken!

Groetjes, Loes

Scrap Hills zei

Hallo José,

Via via op je blog gekomen en wat leuk!!!
varen op een schip....
en scrapkaarten en Lo's maken, geweldig ik kom vast nog eens bij je kijken
Groetjes Hil