donderdag 10 september 2009

Kerstkaarten

Halverwege augustus was m'n nieuwe Doe@kit van Marlous gekomen, met dit geweldige kerstpapier van Imaginisce! Natuurlijk zaten er ook weer mooie lintjes, bloemen en brads bij en deze bijpassende tekststempel. Je vraagt je misschien af of het niet wat vroeg is voor kerstkaarten, maar ik maak het hele jaar door 2 kerstkaarten per maand, dan hoef ik aan het einde van het jaar niet zo te haasten!



Deze kerstkaart was de doe@kitwedstrijd opdracht bij de Crazy Meidenclub waar ik lid van ben. Je moest het papier van de kit gebruiken, met deze blokjes indeling en de tekststempel, de rest is je eigen creatieve inzicht. De cardstock die ik gebruikt heb zat ook in de kit en is van Bazzill. Het papier is dus de line: Polar Expressions en de dubbelzijdige bladen heten: Warm Woolen Mittens; So Beary Merry; Pine and Peppermint; All Aglow. De schattige stempel is van Whipper Snapper: CY 895 Bundled Up Mike en past zo goed bij het papier. Op de bloem en de bal van de muts heb ik wat Stickles: Star Dust aangebracht voor het glimmertje.




Deze kaart heb ik gemaakt voor de maandwedstrijd bij de Crazy Meiden en daar heb ik hetzelfde papier voor gebruikt. De stempel is ook weer van Whipper Snapper: LY 828 All Tangeld Up. De tekststempel is van het vel: READY2STAMP van Sirius Hobby met allemaal Nederlandse teksten voor allerlei gelegenheden. Het hulstblad is een die van Sizzlits.

1 opmerking:

Marja Sch zei

Geweldige kaartjen José dat rendier vind ik o zo grappig. Gr Marja