vrijdag 3 juli 2009

Waar blijft de tijd

Deze kaart heb ik van de week gemaakt voor een verjaardag. Ik ben helemaal verslaafd geraakt aan de vintage kaarten en vooral met foto's van de personen voorwie ze bestemd zijn!

Op de kaart van zwarte cardstock heb ik een wit vel geplakt wat ik met een stempel van een oud horloge gemaskerd heb. Ik heb het papier bewerkt met Distress Ink: Walnut Stain. De randen heb ik uitgestanst met de decorative strip van Sizzlits en de labeltjes met een Cuttlebug die. De foto heb ik achter een dia raam geschoven, wat ik gemaakt heb van zwart cardstock en gestempeld met een Magnolia briefstempel en witte inkt van Mariëtte Verhees. Omdat het papier al druk is heb ik gekozen voor een dun lintje om de labeltjes aan vast te maken als enige versiering.
We hebben deze week geladen in Ottmarsheim in Frankrijk voor Mannheim in Duistland.
3 opmerkingen:

Riet zei

Wat een schitterend kaartje Jose,wat heb je dat mooi gedaan zeg.
Heel mooi papier.

Liefs Riet.

Sylvia zei

Hoi Jose,

Wouwwww prachtig zeg, ja die vintage is me een verslaving zeg. Ik kijk de kunst bij jou af ;) want ik ben er nog niet zo goed in :P.

Wat fijn dat jullie in europa lossen en laden. Is heerlijk om een stuk te varen!!! Geniet er lekker van hoor.

Groetjes
Syl

Marja Sch zei

Wow José die is mooi zeg. Jij bent aardig aan het stempelen geslagen. De achtergrond met die klokstempels heb je heel mooi gemaakt. Leuke foto van jullie boot hoor. Wij zijn hier een beetje in een dubbele stemming. Gisteravond de diploma uitreiking van Anoek. Dat was super gezellig, maar vanmorgen om half 6 is hier iemand van het flat naar beneden gevallen en omgekomen. Dat geeft een heel akelig gevoel. Veel liefs Marja