zaterdag 25 juli 2009

Groetjes uit Basel

Gisteren zijn we de haven van Basel binnengevaren. We liggen nu in Zwitserland. De Rijn stroomt hier door drie landen: Zwitserland, Frankrijk en Duitsland.

Dit monument, wat op een raket lijkt, staat op de punt van de haven, en geeft het drielanden punt aan. Het Zwitserse Basel, het Franse Huningue en het Duitse Weil lopen hier ongemerkt in elkaar over. Tussen Basel en Weil is wel een bemande grenspost, maar die kun je zo passeren.

Deze vintage kaart heb ik van de week gemaakt voor de wedstrijd van de Doe@kit van de maand juli. Ik vind vintage kaarten ook heel leuk om te maken. In de kit zat een blokje met geweldig mooi scrappapier van My Mind's Eye. Ik heb een plaatje gekozen van 3D-knipvel: Vintage van Marianne Design, wat ik met een vintage kaartenwedstrijd bij Scrap & Stempel had gewonnen. De bloemen heb ik gestempeld op het scrappapier met een Daisy Bucket claerstamp en uitgeknipt en als hart een roosje. De takjes zijn uitgesponst met de McGill pons: Pine. De roosjes en het lint zaten ook in de kit.Op de bloemblaadjes heb ik nog wat Stickles: Star Dust gebruikt,voor een extra sprankeltje.


2 opmerkingen:

Riet zei

Ohhh wowww Jose,wat een schitterend kaartje,prachtig plaatje,heel mooi papier.

Liefs Riet.

ps.wat een mooie foto,s zeg.

José zei

Dank je wel Riet